fbpx

Is het personeel bij mij in dienst of bij Qquest?

Er is onderscheid tussen jonge talenten en ervaren consultants. De ervaren consultants zijn in dienst van Qquest en worden alléén voor tijdelijke opdrachten ingezet. Ze werken actief aan kennisontwikkeling en kennisdeling en vormen zo toegevoegde waarde voor onze klanten, maar ook voor onze opleidingen. De jonge talenten zijn ook in dienst van Qquest, maar ze worden klaargestoomd om bij u in vaste dienst te treden.

Met betrekking tot de jonge talenten heeft u een minimaal uitvalrisico. U heeft ruim de tijd om de beste talenten te selecteren voor een vast dienstverband, zonder verplichtingen. Om u van de best mogelijke talenten te voorzien, heeft Qquest een gedegen en bewezen selectietraject en voorzien wij in een ruime en brede opleiding op het vlak van ICT en communicatieve vaardigheden. Daarnaast draagt Qquest het risico van ziekte, uitval, een onverhoopte mismatch en is er een ruime proeftijd.

 

Talenten proeftijd

Een proeftijd van één of twee maanden is te kort om daadwerkelijk te weten te komen of u een echt talent in dienst heeft. Een inwerkprogramma neemt veelal langer in beslag en dan moeten ze nog laten zien wat ze waard zijn. Na een jaar zijn er ook nog twijfels, zowel bij u als bij de potentiële medewerker. Het is dus van groot belang het talent intensief te coachen en begeleiden tijdens de start van de carrière en de te maken keuzes. Qquest neemt dit op zich. De talenten verwachten dat en tekenen daarom ook voor het talentenprogramma van Qquest. Na een jaar weten u en de talenten nog te weinig over het langere termijn pad. Daarom begeleidt Qquest de talenten voor tenminste twee jaar.

 

Overname van talenten

Na 22 maanden inzet bij u kan het talent kosteloos in vaste dienst treden. U heeft dus eigenlijk een proeftijd van 22 maanden en in die periode leert u het talent serieus kennen. De gemiddelde vraag bevat meestal termen als: flexibel, leergierig, communicatief vaardig, doorzettingsvermogen, jong, complexe materie kunnen doorzien, verantwoordelijkheidsgevoel en nog andere zaken en daarnaast ook ervaring. In de hele eerste reeks van aspecten scoort Qquest met haar talenten hoog en dit kunnen wij u zelfs garanderen. Samen met u bouwen we aan ervaring. Na 22 maanden kan het talent met een inmiddels boven verwachting hoeveelheid ervaring bij u in dienst treden. Onze talenten leren sneller dan gemiddeld: “The proof of the pudding is in the eating”.

Maak een afspraak

“Onze talenten leren sneller dan gemiddeld: The proof of the pudding is in the eating.”