fbpx

Pakketselectie

De oplossing die u verder brengt

Een nieuw pakket aanschaffen is een ingrijpende verandering, of het nu gaat om een klein pakket met tien gebruikers of om een bedrijfsbreed pakket met honderden gebruikers.

Er zijn veel vragen en onzekerheden. Hoe bent u verzekerd van de juiste oplossing? Uw business case is van belang, maar hoe zit het bijvoorbeeld met de implementatie, uw must-haves, en welke onnodige features brengt het pakket met zich mee? Wat is de impact van het pakket op de organisatie en processen? En hoe creëert u voldoende draagvlak bij de gebruikers?

Door Qquest te betrekken in uw pakketselectie krijgt u antwoord op deze vragen. Bovendien zet Qquest in op het identificeren van nieuwe kansen (delighters) voor uw organisatie.

Aanpak

Qquest begeleidt u door het selectietraject met een hands-on aanpak, zorgt voor een helder pakket van eisen en een gefundeerde keuze in een korte doorlooptijd. De aanpak onderscheidt zich door:

  • Visie en plan: Qquest zet uw visie centraal. Die visie legt de basis voor de beste pakketkeuze en nieuwe business kansen.
  • Definition of Fit: Qquest maakt de echte behoefte inzichtelijk. Daarbij ligt de nadruk op dat wat uw organisatie uniek maakt, de discriminating needs. Wat past bij u qua organisatie, processen, IT architectuur, leverancier, etc.?
  • Proof of Concept: De testexpertise van Qquest staat garant voor een gedegen en gestructureerde toets van de geselecteerde pakketoplossingen op de shortlist.
  • It’s all about communication: Impliciete eisen en kansen worden expliciet gemaakt.

Uw voordeel

  • De juiste keuze. De garantie dat u niet alleen de mooiste, maar ook de juiste oplossing krijgt.
  • Geen zorgen. De projectmatige en doelgerichte aanpak zorgt ervoor dat uw finale beslissing op een gedegen analyse en advies berust. Pakketselectie is een vak.
  • Laat u positief verrassen. De selectie van een nieuw pakket is tevens een uitgelezen kans om te zien welke nieuwe business kansen (delighters) er bestaan. Pakketselectie met hulp van Qquest leidt tot een oplossing die u voorsprong geeft op concurrenten en u verder brengt.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

“Qquest gaf ons een onafhankelijke en doortastende begeleiding bij onze pakketselectie.”