Angelique van den Hoeven - Qquest TalentClass IT-trainee | Qquest B.V.

Angelique van den Hoeven

Na mijn master Neuroscience wist ik één ding zeker en dat was dat ik iets totaal anders wilde gaan doen. Ik kwam er al vrij snel achter dat de ICT mij toch wel trok en toen Qquest op mijn pad kwam heb ik de kans met beide handen aangegrepen. Na twee maanden TalentClass ben ik begonnen bij ING als DevOps engineer en ondertussen ben ik zelfs in dienst van ING als DevOps Engineer!

Angelique van den Hoeven

Intensieve begeleiding met groots resultaat

Terugkijkend op mijn tijd bij Qquest zijn er een aantal dingen die er voor mij tussenuit springen. Allereerst de eerste twee maanden… Het waren de twee meest intensieve maanden van mijn tijd bij Qquest, maar ik heb wel veel over mezelf geleerd in deze twee maanden. Het heeft mij zeker geholpen bij het klaarstomen voor mijn opdracht bij ING en het was natuurlijk ook heel gezellig met mijn mede ‘TalentClassers’. Ik heb in die twee maanden inzichten verkregen die nu nog steeds van pas komen in mijn dagelijkse werkzaamheden. Een ander aspect wat mij ook zeker geholpen heeft was de begeleiding vanuit het fieldmanagement. De lijntjes waren kort en met vragen kon je altijd bij ze terecht.

Ik zie de toekomst rooskleurig in

Naast de goede begeleiding waren er ook altijd heel veel leuke initiatieven en uitjes die vanuit Qquest georganiseerd werden. Dit varieerde van vrijdagmiddagborrels en personeelsmeetings tot uitgebreide kennissessies en workshops. Ik vond dit zelf heel prettig, omdat je dan collega’s spreekt die je anders niet zo snel ziet omdat je in opdracht zit. Zelfs als alumnus word ik nog uitgenodigd voor kennissessies en dat vind ik toch wel erg leuk!

 

Als ik kijk naar mijn toekomst, dan zit ik de aankomende jaren nog wel bij ING en zie ik mezelf doorgroeien naar een rol als ervaren DevOps engineer en misschien zelf wel Product Owner… Zonder Qquest was

 

mij dit niet gelukt en daar ben ik ze dan ook heel dankbaar voor!

Angelique van den Hoeven
Qquest Alumni – DevOps Engineer ING

Heb je interesse?
Volg onze talentclass!

Wat kan ik verwachtenInschrijven selectiedag

Heb je interesse?
Volg onze talentclass!

Wat kan ik verwachtenInschrijven selectiedag

× WhatsApp!