Vijf redenen waarom Qquest de ideale stageplek is voor jou - Qquest

Actualiteit

Vijf redenen waarom Qquest de ideale stageplek is voor jou

Mijn naam is Mila en ik zit in het derde jaar van de opleiding Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vanaf februari 2024 heb ik vijf maanden stage gelopen bij Qquest. Tijdens deze stage heb ik marketeer Merel ondersteund met diverse marketingtaken. Mijn werkzaamheden bestonden voornamelijk uit contentcreatie, social media strategie en het verzorgen van de interne nieuwsbrief die elke drie weken wordt verstuurd. Daarnaast was ik lid van de activiteitencommissie, waarmee we verschillende evenementen organiseerden zoals een karaokeavond, een kwartaalmeeting en een zomerevent. Ik heb hier een geweldige tijd gehad. Daarom geef ik je vijf redenen waarom ook jij stage zou moeten lopen bij Qquest.

1. Interessante taken en veel leermogelijkheden

Bij Qquest word je betrokken bij diverse taken en krijg je volop de kans om jezelf te ontwikkelen en te ontdekken wat je echt leuk vindt om te doen. Je krijgt de kans om verschillende aspecten van marketing te verkennen en nieuwe vaardigheden op te doen, wat je toekomstige carrière ten goede zal komen. Zelf heb ik bijvoorbeeld ontdekt dat ik fotografie erg leuk vind.

2. Eigen ideeën worden met open armen ontvangen

Heb je leuke ideeën of zie je verbeterpunten? Bij Qquest worden eigen initiatieven sterk aangemoedigd. Je kunt laten zien wie je bent, wat je kunt en hoe je het bedrijf verder kunt helpen. Dit biedt een uitstekende mogelijkheid om je creativiteit en probleemoplossend vermogen te tonen, terwijl je ook een waardevolle bijdrage levert aan het bedrijf.

3. Een heel leuk en hecht team

Hou je van gezellige vrijdagmiddagborrels of samen een voetbalwedstrijd kijken? Dan zit je bij Qquest goed. Elke vrijdagmiddag doen we een Kahoot met een lekker drankje. Ook zijn er leuke uitjes zoals karaokeavonden, en af en toe belanden we in de kroeg. Voor wat ontspanning kun je elkaar uitdagen voor een potje Mario Kart op de Nintendo Switch! De bedrijfscultuur is warm en uitnodigend, wat zorgt voor een prettige werksfeer.

4. Een goede stagevergoeding

Qquest biedt een aantrekkelijke stagevergoeding van 400 euro per maand, wat natuurlijk mooi meegenomen is.

5. Hybride werken

Bij Qquest kun je hybride werken. Met mooi weer kun je lekker buiten op je balkon of in de tuin werken. Dit kun je samen met je begeleider regelen, wat ook nog eens scheelt in reistijd. De flexibiliteit in werktijden en -locaties zorgt ervoor dat je een goede balans kunt vinden tussen werk en privéleven.

Bij Qquest streven ze er echt naar om het beste uit je te halen. Ze geven je vertrouwen met opdrachten en projecten, zodat je zoveel mogelijk kunt leren. Neem ook eens een kijkje op het LinkedIn-, Instagram– of TikTok-account om een goed beeld te krijgen van het kantoor en de medewerkers van Qquest. Kortom, een hele fijne stageplek, wellicht ook voor jou!

Heb je interesse om stage te lopen bij Qquest?

Bekijk hier de vacature of laat hieronder je contactgegevens achter. We nemen spoedig contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook met ons samenwerken?

Neem contact op met ons salesteam!

Contact opnemen

Ook met ons samenwerken?

Neem contact op met ons salesteam!

Contact opnemen

De laatste ontwikkelingen

× WhatsApp!