fbpx
  • Als collega’s zijn we actief bezig met het vergroten en delen van onze kennis.

    Solliciteer nu!
  • Al sinds de oprichting van ons bedrijf is onze passie de software ontwikkelketen; van idee tot oké.

    Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem contact op met onze recruiter Ilse Blad via
06-504 20 801 of recruitment@qquest.nl

Ilse Blad Recruiter Qquest

ICT Traineeship: Qquest TalentClass

Dit ICT Traineeship is iets voor jou!

Ben jij analytisch sterk, ambitieus, enthousiast over ICT, inspirerend, betrokken en hardwerkend? Dan is dit ICT Traineeship iets voor jou. Jij wilt graag het maximale uit jezelf halen en doet graag werk dat er toe doet. Tot slot vind je het leuk om met een jong, ambitieus bedrijf te werken aan de ICT diensten van de toekomst.

De TalentClass van Qquest is daarmee een ideale kans voor jou als (bijna) afgestudeerde HBO’er of WO’er. Ook als je geen ICT gestudeerd hebt en of als je maximaal twee jaren werkervaring hebt opgedaan na je afstuderen.

Wat kan jij verwachten van dit ICT Traineeship?

Samen met de andere TalentClass trainees start je met een trainingsprogramma van twee maanden. Dit programma bereidt jou voor op een succesvolle start in een ICT functie bij een vooraanstaand bedrijf. Je ontdekt waar jouw talenten liggen en hoe je deze kan toepassen in diverse functies binnen de ICT. Daarnaast is de training een simulatie van werken in een bedrijf. Je krijgt voortdurend feedback op jouw prestaties en gedrag. Daarmee bouw je aan vertrouwen om bij een opdrachtgever aan de slag te gaan. Deze opdracht wordt door Qquest gevonden waarbij rekening gehouden wordt met jouw getoonde talenten, potentieel en persoonlijkheid.

Zodra je bij de opdrachtgever aan het werk gaat word je door Qquest nog steeds intensief begeleid en waar nodig bijgeschoold. Alles om jou zo goed mogelijk in het ‘zadel’ te krijgen en te houden. Een van de voorwaarden vanuit Qquest is dan ook dat je je blijft ontwikkelen. Zo geef jij samen met Qquest jouw carrière richting!

Klik op “Lees meer” om meer te weten te komen over de TalentClass training.

Lees meer

“Hoewel ik nooit een ICT functie had vervuld, ben ik met vertrouwen bij de opdrachtgever aan de slag gegaan met de wetenschap dat Qquest mij ondersteunt waar dit nodig is.”