Kennisdeling beveragerandomizer bij Qquest B.V. ? Vooruitdenkers

Actualiteit

Kennisdeling: “Interactieve en praktische avond over beveragerandomizer.com”

Wat doe je als je gek bent van nieuwe technologie, maar beperkt wordt door de tech-stack bij je opdrachtgever? Dan begin je je eigen project!
Dat is precies wat Joost, Joeri en Thomas gedaan hebben. Tijdens deze kennisdelingsavond vertelden zij over alles wat hierbij komt kijken.

Kennisdeling beveragerandomizer

We werden meegenomen op de reis die zij hebben afgelegd om tot beveragerandomizer.com te komen. Het idee, de technologie, de uitdagingen, automatische tests,
merge conflicten en nog veel meer, het kwam allemaal aan bod.

Tijdens het tweede deel van de avond werden de aanwezigen in twee groepen gesplitst. De ene groep ging, onder leiding van Joost en Joeri, een eigen RESTful API bouwen. Een uitdagende hands-on workshop voor de tech-heads onder ons. De andere groep ging, onder leiding van Thomas, dieper in op UX design. We bespraken de achtergrond en technieken van UX design en pasten deze toe op de website.

 

Dat nieuwe initiatieven binnen Qquest gewaardeerd worden werd nog eens dik onderstreept. Ook na een dag in de eigen opdracht te hebben gewerkt, vonden veel collega’s de weg naar het hoofdkantoor om meer te weten te komen over Beveragerandomizer. De groep was actief en betrokken, wat tot leuke vragen en gesprekken heeft geleid. Met name de presentatie van de gekozen technologieën, de beweegredenen hierachter en de demonstratie van de CI/CD pipeline, deden de nodige stof opwaaien. Leuk om te zien hoe enthousiast men wordt van nieuwe technologie en hoe dit aanzet tot het nadenken over mogelijke toepassingen!

Kennisdeling beveragerandomizer1

In korte tijd hebben de deelnemers mooie resultaten kunnen boeken! Wij kunnen terugkijken op een geslaagde avond, die hopelijk de aanwezigen EN afwezige collega’s heeft geïnspireerd hun eigen projecten op te starten.

Meer weten over Cloud & CI/CD?

Lees alles over waar wij goed in zijn met Cloud & CI/CD.

Lees meer

Meer weten over Cloud & CI/CD?

Lees alles over waar wij goed in zijn met Cloud & CI/CD.

Lees meer

De laatste ontwikkelingen

× WhatsApp!